Werkwijze

Bekijk onze telefoon reparatie werkwijze. Kiest u voor onze Haal- en Brengservice of brengt u het apparaat zelf naar Noordwijk?

Telefoon Reparatie Haal- en Brengservice Werkwijze

  1. U vult het Reparatie Formulier volledig in en klikt op Aanmelden
  2. Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen om een afspraak te maken
  3. Kort voor aankomst nemen wij contact met u op zodat u weet dat wij er bijna zijn. U kunt dan alvast naar de voordeur of ingang komen. Dit bespaart ons veel tijd. Deze tijd is kostbaar voor ons om onze klanten snel en goed van dienst te kunnen zijn. Wij hopen daarom op uw medewerking. Wanneer u niet in staat bent zelf naar beneden te komen, gelieve dit aan te geven bij aanmelding.
  4. Na reparatie belt de reparateur u kort voor aankomst weer op (indien mogelijk). Bij aankomst vraagt deze aan u of u het toestel wilt controleren of alles naar behoren werkt.
  5. Na controle en akkoord rekent u af bij de reparateur
    • Wanneer het niet mogelijk is om het toestel te repareren hoort u dit ook van de monteur. In dit geval betaald u, tenzij anders afgesproken, alleen de gemaakte basiskosten van € 35,-. De reparateur zal u dan ook melden welke andere mogelijkheden er zijn.

Telefoon Reparaties Noordwijk

Naast onze Haal- en Brengservice is het ook mogelijk om uw telefoon zelf bij ons in Noordwijk te brengen. Een afspraak maken is niet verplicht. Indien wij de onderdelen op voorraad hebben kan de telefoon meestal dezelfde dag gemaakt worden. Het is wel handig om voor de zekerheid eerst contact met ons op te nemen.