Telefoon reparatie Rijnsburg

Voor telefoon reparatie in Rijnsburg bent u bij ons aan het juiste adres! Woont u in Rijnsburg en is uw telefoon stuk? Meld dan eenvoudig uw reparatie aan via onze website en wij komen uw telefoon bij u thuis of op het werk halen. Na reparatie brengen wij deze weer bij u terug, zonder extra kosten!

Telefoon reparaties door Mobiele Reparateur

Unieke Haal- en Brengservice voor telefoon reparatie in Rijnsburg!

iPhone reparatie Rijnsburg

Wij hebben jarenlange reparatie ervaring. Daardoor kunt u bij ons terecht om bijvoorbeeld het scherm, de batterij of het oplaadpunt van uw iPhone te laten repareren. Onze werkplaats en showroom is gevestigd in Noordwijk. Daardoor kunt u snel profiteren van onze service. Daarnaast is ons werkgebied de gehele Duin- en Bollenstreek.

Samsung reparatie Rijnsburg

Daarnaast repareren wij ook Samsung telefoons. Dus voor een Samsung reparatie kunt u ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het laten vervangen van de batterij of het laten repareren van het beeldscherm.

Zakelijke telefoon reparaties

Heeft u een bedrijf en wilt u bereikbaar blijven? Dat begrijpen wij als geen ander en daarom bieden wij ook zakelijke telefoon reparatie aan! Wij staan dagelijks voor u klaar zodat u altijd op ons kunt rekenen. Naast reparaties kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe / refurbished telefoons en abonnementen voor u en uw personeel.

Wij zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar
Contact opnemen?

Telefoon accessoires

Bezoek ook onze webwinkel om telefoon accessoires te bestellen. Woont u in de Duin- en Bollenstreek? Dan bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog indien u voor 16:00u besteld. Voor alle andere bestellingen geldt: Vandaag voor 16:00u besteld, vandaag verzonden!