Telefoon reparatie Noordwijk

Voor telefoon reparatie in Noordwijk bent u bij ons aan het juiste adres! Woont u in Noordwijk en is uw telefoon stuk? Meld dan eenvoudig uw reparatie aan via onze website en wij komen uw telefoon bij u thuis of op het werk halen. Na reparatie brengen wij deze weer bij u terug, zonder extra kosten!

Telefoon reparaties door Mobiele Reparateur

Unieke Haal- en Brengservice voor telefoon reparatie in Noordwijk!

iPhone reparatie Noordwijk

Wij hebben jarenlange reparatie ervaring. Daardoor kunt u bij ons terecht om bijvoorbeeld het scherm, de batterij of het oplaadpunt van uw iPhone te laten repareren. Onze werkplaats en showroom is gevestigd in Noordwijk, maar ons werkgebied is de gehele Duin- en Bollenstreek waardoor u ook buiten Noordwijk kunt profiteren van onze service!

Samsung reparatie Noordwijk

Daarnaast repareren wij ook Samsung telefoons. Dus voor een Samsung reparatie kunt u ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het laten vervangen van de batterij of het laten repareren van het beeldscherm.

Telefoon reparatie tijdens vakantie in Noordwijk

Noordwijk kent vele hotels. Overnacht u in een van deze hotels en is tijdens uw verblijf uw mobiele telefoon defect geraakt? Geen enkel probleem! Door onze haal- en brengservice hoeft u niet naar ons toe te komen, maar halen wij de telefoon bij het hotel op en brengen deze na reparatie weer terug.

Zakelijke telefoon reparaties

Heeft u een bedrijf en wilt u bereikbaar blijven? Dat begrijpen wij als geen ander en daarom bieden wij ook zakelijke telefoon reparatie aan! Wij staan dagelijks voor u klaar zodat u altijd op ons kunt rekenen. Naast reparaties kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe / refurbished telefoons en abonnementen voor u en uw personeel.

Wij zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar (ook op zondag)
Contact opnemen?

Telefoon accessoires

Bezoek ook onze webwinkel om telefoon accessoires te bestellen. Woont u in de Duin- en Bollenstreek? Dan bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog indien u voor 16:00u besteld. Voor alle andere bestellingen geldt: Vandaag voor 16:00u besteld, vandaag verzonden!