Telefoon reparatie Lisse

Voor telefoon reparatie in Lisse bent u bij ons aan het juiste adres! Woont u in Lisse en is uw telefoon stuk? Meld dan eenvoudig uw reparatie aan via onze website en wij komen uw telefoon bij u thuis of op het werk halen. Na reparatie brengen wij deze weer bij u terug, zonder extra kosten!

Telefoon reparaties door Mobiele Reparateur

Unieke Haal- en Brengservice voor telefoon reparatie in Lisse!

iPhone reparatie Lisse

Wij hebben jarenlange reparatie ervaring. Daardoor kunt u bij ons terecht om bijvoorbeeld het scherm, de batterij of het oplaadpunt van uw iPhone te laten repareren. Onze werkplaats en showroom is gevestigd in Noordwijk, maar ons werkgebied is de gehele Duin- en Bollenstreek waardoor u ook in Lisse kunt profiteren van onze service!

Samsung reparatie Lisse

Daarnaast repareren wij ook Samsung telefoons. Dus voor een Samsung reparatie kunt u ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het laten vervangen van de batterij of het laten repareren van het beeldscherm.

Zakelijke telefoon reparaties

Heeft u een bedrijf en wilt u bereikbaar blijven? Dat begrijpen wij als geen ander en daarom bieden wij ook zakelijke telefoon reparatie aan! Wij staan dagelijks voor u klaar zodat u altijd op ons kunt rekenen. Naast reparaties kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe / refurbished telefoons en abonnementen voor u en uw personeel.

Wij zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar
Contact opnemen?

Telefoon accessoires

Bezoek ook onze webwinkel om telefoon accessoires te bestellen. Woont u in de Duin- en Bollenstreek? Dan bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog indien u voor 16:00u besteld. Voor alle andere bestellingen geldt: Vandaag voor 16:00u besteld, vandaag verzonden!