Samsung reparaties

Bij ons kunt u terecht voor Samsung reparaties. Heeft u een Samsung telefoon en is bijvoorbeeld het scherm kapot? Dan kunnen wij deze snel voor u maken!

Wij hebben jarenlange reparatie ervaring, repareren met professioneel gereedschap en maken gebruik van originele Samsung onderdelen!

Samsung reparaties

Samsung scherm reparaties

De meest voorkomende Samsung reparaties zijn scherm reparaties en batterij reparaties. Als het scherm van uw telefoon gebroken is hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen deze namelijk snel voor u repareren zodat uw telefoon weer als nieuw is! De tarieven voor scherm reparaties kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Samsung batterij reparaties

Loopt de batterij van uw Samsung telefoon sneller leeg? Dan kunt u de batterij door ons laten vervangen. Nadat de batterij vervangen is kunt u langer gebruik maken van uw telefoon en hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw telefoon snel leegloopt of zelfs onverwachts uitvalt.

Overige reparaties

Voor scherm reparaties en batterij reparaties kunt u dagelijks bij ons terecht. Maar ook andere reparaties zijn voor ons geen probleem. Is bijvoorbeeld de camera defect of laadt uw telefoon slecht op? Neem dan contact met ons op zodat wij het voor u kunnen oplossen.

Reparatie locaties

Momenteel hebben wij een fysieke locatie in Rijnsburg en daarnaast bieden wij een Haal- en Brengservice voor telefoon reparaties in de Duin- en Bollenstreek. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van deze service als u in Katwijk, Lisse of Noordwijk woont. Bekijk ons werkgebied voor een volledig overzicht van plaatsen.