Reparatie Tarieven

Bekijk onze reparatie tarieven op deze pagina zodat u weet hoeveel de reparatie gaat kosten. Deze prijzen zijn richtprijzen, wij actualiseren onze prijzen regelmatig. Neem voor de zekerheid eerst contact met ons op. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief montage en 21% btw.

Haal- en Brengservice

Reparaties worden door ons zonder extra kosten gehaald en teruggebracht omdat wij een unieke haal- en brengservice hebben. Momenteel is ons werkgebied de Duin- en Bollenstreek.

Reparatie Tarieven Apple

Prijzen voor iPhone scherm reparaties

Is het scherm van uw Samsung telefoon gebroken en bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt om deze te laten maken? Dan bent u bij Mobiele Reparateur aan het juiste adres! Wij repareren met A+ kwaliteit schermen.

Neem voor iPhone scherm reparatie prijzen contact met ons op. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen.

Prijzen voor iPhone batterij reparaties

ModelBatterij reparatie prijs
iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR€ 69,95
iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus€ 49,95
iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5€ 29,95

Overige iPhone reparaties

Voor overige iPhone reparaties zoals een Homebutton, Oplaadpunt, Microfoon, Trilmotor, Speaker, Camera, Waterschade, etc. kunt u contact met ons opnemen. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen.

Prijzen voor iPad scherm reparaties

ModelScherm reparatie prijs
iPad 9,7 2018 (6e generatie)€ 119,95
iPad 9,7 2017 (5e generatie)€ 119,95
iPad Air€ 89,95
iPad mini€ 89,95

Reparatie Tarieven Samsung toestellen

Prijzen voor Samsung scherm reparaties

Is het scherm van uw Samsung telefoon gebroken en bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt om deze te laten maken? Dan bent u bij Mobiele Reparateur aan het juiste adres! Wij repareren uitsluitend met originele schermen.

Neem voor Samsung scherm reparatie prijzen contact met ons op. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen.

Prijzen voor Samsung batterij reparaties

Neem voor Samsung batterij reparatie prijzen contact met ons op. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen.

Verzekering

In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw telefoon indien dit in huis of op reis is ontstaan. Dit verschilt verzekeraar, neem daarom eerst contact op met uw verzekeraar.

Andere merken reparaties

Heeft u een ander merk toestel zoals Nokia of Huawei? Geen probleem! In de meeste gevallen kunnen wij deze ook voor u maken. Neem contact met ons op. Wij zullen u dan een vrijblijvende offerte sturen.