Reparatie Tarieven

Bekijk onze reparatie tarieven op deze pagina zodat u weet hoeveel de reparatie gaat kosten. Deze prijzen zijn richtprijzen, wij actualiseren onze prijzen regelmatig. Neem voor de zekerheid eerst contact met ons op. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief montage en 21% btw.

Haal- en Brengservice

Reparaties worden door ons zonder extra kosten gehaald en teruggebracht omdat wij een unieke haal- en brengservice hebben. Momenteel is ons werkgebied de Duin- en Bollenstreek.

Reparatie Tarieven Apple

Prijzen voor iPhone scherm reparaties

Is het scherm van uw Samsung telefoon gebroken en bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt om deze te laten maken? Dan bent u bij Mobiele Reparateur aan het juiste adres! Wij repareren met A+ kwaliteit schermen.

Prijzen van iPhone scherm reparaties veranderen regelmatig. Neem daarom contact met ons op voor de prijs van de reparatie.

Prijzen voor iPhone batterij reparaties

Loopt de batterij van uw iPhone snel leeg? Dan is batterij vervanging meestal de oplossing! Bekijk hieronder de reparatie tarieven voor alle modellen zodat u weet waar u aan toe bent.

ModelBatterij reparatie prijs
iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR€ 69,95
iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus€ 49,95
iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5€ 29,95

Weet u niet zeker welk model u heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Overige iPhone reparaties

Voor overige iPhone reparaties zoals een Homebutton, Oplaadpunt, Microfoon, Trilmotor, Speaker, Camera, Waterschade, etc. kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen voor iPad scherm reparaties

ModelScherm reparatie prijs
iPad 9,7 2018 (6e generatie)€ 119,95
iPad 9,7 2017 (5e generatie)€ 119,95
iPad Air€ 89,95
iPad mini€ 89,95

Reparatie Tarieven Samsung toestellen

Prijzen voor Samsung scherm reparaties

Is het scherm van uw Samsung telefoon gebroken en bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt om deze te laten maken? Dan bent u bij Mobiele Reparateur aan het juiste adres! Wij repareren uitsluitend met originele schermen.

Neem voor Samsung scherm reparatie prijzen contact met ons op. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen.

Prijzen voor Samsung batterij reparaties

Neem voor Samsung batterij reparatie prijzen contact met ons op. Dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave sturen.

Verzekering

In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw telefoon indien dit in huis of op reis is ontstaan. Dit verschilt verzekeraar, neem daarom eerst contact op met uw verzekeraar.

Andere merken reparaties

Heeft u een ander merk smartphone? Geen probleem! Want in de meeste gevallen kunnen wij deze ook voor u repareren. Neem contact met ons op zodat Wij u een vrijblijvende offerte kunnen sturen.