Belangrijke punten

Onze service gaat verder dan het goed repareren van uw mobiele telefoon! Via onze website kunt u uw reparatie(s) aanmelden. U kunt kiezen om de telefoon naar ons te brengen of om deze door ons op te laten halen. Ophalen kan bijvoorbeeld bij u thuis, op uw werk of op een vakantieadres

Wij willen de klant graag de gelegenheid bieden om de mobiele telefoon zo snel mogelijk te kunnen laten repareren zonder de deur uit te hoeven; niet wachten en deze zo min mogelijk te hoeven missen. Veel mensen moeten bereikbaar blijven en juist daarom is onze service zo uniek. Meestal heeft u binnen één of twee uur uw telefoon weer terug!

Welke telefoons repareren wij?

In hoofdzaak repareren wij Apple iPhone en Samsung telefoons. Van deze toestellen staan de tarieven op onze website. Alle andere merken zoals LG, OnePlus, Huawei en Sony kunnen wij in de meeste gevallen ook voor u repareren. Voor deze toestellen zijn prijzen op aanvraag.

Waterschade

Is uw telefoon in aanraking gekomen met water? Schakel het apparaat dan ZO SNEL MOGELIJK UIT en laat deze uit. Leg uw apparaat NIET op de verwarming en probeer deze ook niet droog te föhnen. Dat versnelt namelijk het oxidatie proces. Om het vocht uit uw apparaat te onttrekken kunt u uw telefoon het beste in ongekookte rijst leggen en deze zo snel mogelijk bij ons brengen of deze op laten halen.

Wij proberen altijd uw data veilig te stellen door een back-up te maken zodra het toestel na reiniging weer aan gaat. In het geval van zeer ernstige waterschade repareren wij het toestel niet verder dan voor het veilig stellen van gegevens nodig is, omdat het risico te groot is dat het toestel later nog problemen geeft. Wij rekenen € 29,95 voor een waterschade behandeling.

Haal- en brengservice kosten

Binnen de Duin- en Bollenstreek worden reparaties kosteloos gehaald en teruggebracht. Hieronder vallen de plaatsen Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Oegstgeest. Haal- en brengservice buiten de Duin- en Bollenstreek: op aanvraag.

Leentoestel

Het is mogelijk om een telefoon van ons te gebruiken tijdens de reparatie. De kosten hiervoor zijn € 10,- en dit kan alleen als wij op dat moment ’n toestel beschikbaar hebben. Wij zetten uw simkaart tijdelijk over in het leentoestel zodat u bereikbaar bent. Onze leentoestellen hebben een volle batterij zodat u het toestel direct kunt gebruiken.

Apple Service

Misschien heeft u nog garantie bij Apple omdat uw toestel nog jong is maar heeft u geen tijd om dit te regelen. In dat geval kunt u dat ook door ons laten verzorgen. U dient dit aan te geven en ook de aankoopbon af te geven aan de reparateur. Op afspraak regelen wij alles en ontvangt u zo snel mogelijk uw toestel weer terug! Er zitten extra kosten aan verbonden als het scherm gebroken is; deze melden wij u dan direct. U ontvangt van ons de nota van het geheel zodat u deze in uw boekhouding kunt verwerken.

Service en Garantie

Na een scherm reparatie krijgt u van ons de garantie dat het scherm minimaal 3 maanden blijft functioneren naar behoren. Hier valt buiten: het barsten of het uitvallen van functies wanneer de telefoon is gevallen. Hierover is geen discussie mogelijk. Wilt u dat wij ‘m weer repareren? Dan moeten de bijbehorende reparatiekosten worden betaald. De reparatie tarieven zijn inclusief:

  • Eventuele voorrijkosten inclusief autokosten
  • Arbeidsloon
  • Vervangingsartikel(en)
  • Gebruiksartikelen
  • Afschrijving gereedschap
  • Btw

Op alle overige reparaties zit ook 3 maanden garantie.

Betalingsverplichting

Op het moment dat u het volledig ingevulde aanmeldingsformulier naar ons verstuurt, gaat u de betalingsverplichting aan na reparatie. Dit kan Contant, per Pin of Creditcard. Weigert u te betalen nadat de reparatie heeft plaatsgevonden zonder geldige reden, dan neemt Mobiele Reparateur uw mobiele telefoon, tablet of laptop in bewaring tot de rekening is voldaan. Is er wel een geldige reden om niet te betalen, dan wordt er met de reparateur gezocht naar een goede oplossing voor beide partijen.

Betaalgemak

Profiteer van ons betaalgemak. Na reparatie kunt u bij ons betalen met Pin, Creditcard of Contant. De reparateur heeft een mobiel pinapparaat waarmee veilig en snel betaald kan worden. Heeft u een reparatie naar ons opgestuurd? Dan kan deze online betaald worden, waarna wij de telefoon gerepareerd weer terug sturen.

Bij alle genoemde prijzen zit 21% btw en arbeidskosten inbegrepen.